DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

Ceviz Ağacı

Ceviz Ağacı Film

Ceviz Ağacı

Filmin Konusu

Film, karısı tarafından terkedilen Hayati’nin, kasabada kimliği tespit edilememiş kadının ölü bulunmasıyla başından geçenleri konu ediniyor.

Birçok açıdan silik ve pasif bir karaktere sahip edebiyat öğretmeni Hayati, karısı tarafından hor görülüp terkedilir. Bir süre sonra ataerkil özellikteki kasabada kimliği belirlenemeyen bir kadın cesedi bulunur. Hayati cesedin karısına ait olduğunu iddia edip başkasının işlediği cinayeti üstlenir. Peki ama işlemediği bir cinayeti neden üstlenir insan? Film bu sorunun peşinde insanın en saklı, en gölgede kalmış, derin taraflarını aydınlatmaya çalışırken tutunamayış, kadın cinayetleri, şiddetin binbir yüzü, edebiyat, tutkular ve pişmanlıklar gibi uğraklarıyla dünya yüzünde insan için özne olarak var olmanın imkanını sorguluyor.

Yönetmen

Faysal Soysal

Kategori

Dram

Orijinal Dil

Türkçe

Süre

118 Dakika

Oyuncular

Serdar Orçin, Sezin Akbaşoğulları, Kübra Kip

TR Vizyon Tarihi

11 Mart 2022

IMDB Puanı

6.3

TR Dağıtım

Bir Film

Stüdyo

Balkon Filmcilik

Yaş Sınırı

13+

Öne çıkan
filmler

Yerli, Yabancı, Animasyon ve Nostalji filmler şeklinde sınıflandırdığımız vizyon arkası filmlerden sizin için seçtiklerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

(1)

WONKA

7.1

Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat acik-havada-wonka-filmi-afis
Videoyu Oynat
(2)

BARBİE

6.9

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. (Detaylar için tıklayınız..)

(3)

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

9.4

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat en-iyi-film-onerileri-aquaman-ve-kayip-krallik
Açık Havada Sinema Keyfi İçin

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz...

Açık Havada Sinema etkinlik ve organizasyonlarınız için hizmetinizdeyiz..