DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

Sinema Organizasyonları

Açık Havada Sinema Günleri – Festivali

Bu organizasyonda istenilen gün süresi ile belirlenen alanda “Açık Hava Sineması” kurulur. Bu çalışma her akşam farklı bir film gösterimi ile yapılan organizasyon biçimidir. Özellikle belediyeler için ideal bir organizasyon türüdür.

Şenlik - Festival Bünyesinde Gösterimler

Yapılan şenlik ve/veya festivaller kapsamında programın öngördüğü günlerde, programın bir parçası olarak film gösterimleri yapılan organizasyon biçimidir.

Arabalı Sinema Gösterimleri

Özellikle Pandemi döneminde çok ilgi gören Arabalı Sinema Gösterimleri, katılımcıların kurulan dev ekrandaki filmi kendi araçları içerisinden izlerken, filmin sesini de özel kapalı devre radyo frekansı üzerinden araçlarının radyosundan dinleyerek filmin tadını çıkarttıkları etkinlik türüdür. Özel organizasyonlar için ideal bir etkinlik türüdür.

Gezici Açık Havada Sinema Günleri (Roadshow)

Etkinlik açısından geri dönüşü en güçlü organizasyon biçimidir. Program dahilinde birden çok noktada gösterimler gerçekleştirilmektedir. Seçilen lokasyonlarda sırası ile gösterimler yapılıp bir diğer gösterim alanına geçilmektedir. Bu sayede birçok farklı  noktada Sinema halkla buluşmaktadır. Kurumsal Şirketlerin lansman ve tanıtım süreçleri için ideal bir organizasyon türüdür.

Özel Organizasyonlar

İstenilen mekanda istenilen tarih ve saatte tercih edilen filmin gösterimi ile gerçekleştirilen etkinliklerdir. Daha çok belediyeler, eğitim kurumları, dernekler, oteller, kurumsal şirketlerin çalışanları ve müşterileri için tercih ettikleri organizasyon biçimidir.