DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

14Burda AVM’de Ağustos Ayı Boyunca Açık Hava Sineması…

Bolu’nun alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi 14 Burda AVM; Ağustos ayı boyunca birbirinden özel filmleri ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketi Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve açıldığı günden itibaren Bolu’nun alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi haline gelen 14 Burda AVM; Ağustos ayı boyunca AVM önü açık alanda Cuma ve Cumartesi 20:30 saatlerinde ücretsiz film gösterimleri gerçekleştiriyor.

Yalancı Yârim, Neşeli Ayaklar, Yukarı Bak, Hababam Sınıfı Uyanıyor gibi birçok eğlenceli filmi izlemek için Shopla uygulamasını indirip ücretsiz kayıt olmak yeterli oluyor.

14 Burda AVM hakkında:

2015 yılında kapılarını açan 14 Burda AVM, ziyaretçilerine alışveriş keyfi sunan konsept mağazalarının yanı sıra yeme-içme alanları, eğlence alanları, sinema salonları ve her yaşa hitap eden düzenli aktiviteleri ile Bolu’nun yaşam ve buluşma merkezi olarak öne çıkıyor. Gerçekleştirdiği etkinliklerle Bolu’nun çekim merkezi haline gelen 14 Burda AVM, konuklarına şehrin sosyal hayatına renk katan eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı da sunuyor.

HAKKIMIZDA

Firmamız uzun yıllardır kendini sinemaya adamış, tecrübeli kurucular ve deneyimli  kadrosu  ile  müşteri  memnuniyetinde  sürekliliği  ilke  edinmiş, daima yenilikleri kovalayan modern çizgisi ile film gösterim hizmetleri konusunda faaliyet göstermektedir.

DİĞER HABERLER

Bizi sosyal medyada takip edin: