DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

DC Süper Evciller Takımı

DC-Süper-Evciller-Takımı-Afiş

DC Süper Evciller Takımı

Filmin Konusu

DC’nin yeni uzun metrajlı animasyon filmi DC Süper Evciller Takımı filminde, Süper Köpek Krypto ve Superman, aynı super güçleri paylaşan ve Metropolis’te yan yana suçla savaşan, ayrılmaz en iyi arkadaşlardır. Superman ve Adalet Birliği’nin diğer üyeleri kaçırıldığında, Krypto, barınakta yaşayan bir sokak çetesini – Ace; Yarasa Köpek, PB; Koca Göbekli Domuz, Merton; Kaplumbağa ve Chip; Sincap – yeni keşfedecekleri güçlerinde ustalaşarak, süper kahramanları kurtarmak için kendisiyle aynı takımda yer almaya ikna etmelidir.

Yönetmen

Sam Levine, Jared Stern

Kategori

Animasyon, Macera, Aile, Fantastik

Orijinal Dil

İngilizce, Türkçe Dublaj

Süre

106 Dakika

Oyuncular

Emrullah Uzun, Fatih Özacun, Selen Öztürk, Yasemin Ertorun

TR Vizyon Tarihi

29 Temmuz 2022

IMDB Puanı

7.1

TR Dağıtım

Warner Bros Türkiye

Stüdyo

Warner Bros

Yaş Sınırı

6+, 10A

Öne çıkan
filmler

Yerli, Yabancı, Animasyon ve Nostalji filmler şeklinde sınıflandırdığımız vizyon arkası filmlerden sizin için seçtiklerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

(1)

WONKA

7.1

Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat acik-havada-wonka-filmi-afis
Videoyu Oynat
(2)

BARBİE

6.9

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. (Detaylar için tıklayınız..)

(3)

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

9.4

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat en-iyi-film-onerileri-aquaman-ve-kayip-krallik
Açık Havada Sinema Keyfi İçin

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz...

Açık Havada Sinema etkinlik ve organizasyonlarınız için hizmetinizdeyiz..