DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

Hababam Sınıfı Tatilde

Hababam-Sınıfı-Tatilde_Afiş_

Hababam Sınıfı Tatilde

Filmin Konusu

Okul müdürü daha fazla para kazanmak için Çamlıca Lisesi’ne yeni gelen kız öğrencileri kabul eder. Bu 4 kız, Hababam Sınıfı’na gönderilir. Ancak, kısa zamanda Hababam Sınıfı’nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır. Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına gelecekleri önceden öğrenebilmek için erkekler arasında bir ajan aramaya başlarlar. Bu ajan tabii ki İnek Şaban’dır. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Badi Ekrem’i kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hoca’yı bulur. Mahmut Hoca’nın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.

Yönetmen

Ertem Eğilmez

Kategori

Komedi

Orijinal Dil

Türkçe, Renkli Nostalji

Süre

96 Dakika

Oyuncular

Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Şener Şen, Adile Naşit

TR Vizyon Tarihi

1 Mart 1978

IMDB Puanı

8.8

TR Dağıtım

Arzu Film

Stüdyo

Arzu Film

Yaş Sınırı

Öne çıkan
filmler

Yerli, Yabancı, Animasyon ve Nostalji filmler şeklinde sınıflandırdığımız vizyon arkası filmlerden sizin için seçtiklerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

(1)

WONKA

7.1

Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat acik-havada-wonka-filmi-afis
Videoyu Oynat
(2)

BARBİE

6.9

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. (Detaylar için tıklayınız..)

(3)

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

9.4

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat en-iyi-film-onerileri-aquaman-ve-kayip-krallik
Açık Havada Sinema Keyfi İçin

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz...

Açık Havada Sinema etkinlik ve organizasyonlarınız için hizmetinizdeyiz..