DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

Selvi Boylum Al Yazmalım

Selvi_Boylum_Al_Yazmalım_Afiş

Selvi Boylum Al Yazmalım

Filmin Konusu

Baraj inşaatında kamyon şoförlüğü yapan İlyas ile köyde yaşayan Asya birbirlerine aşık olup evlenirler. Kısa süre sonra bir çocukları olur. Uzun iş yolculuklarından birinde İlyas, Asya’yı aldatır. Bunu öğrenen Asya, çocuğuyla birlikte İlyas’tan ayrılır. Kendisine sahip çıkan Cemşit ile evlenir. Yıllar sonra İlyas, Asya ve oğlu için geri döner. Ancak Asya, Cemşit ile İlyas arasında bir tercih yapmak zorunda kalacaktır.

Yönetmen

Atıf Yılmaz

Kategori

Duygusal, Aşk, Dram

Orijinal Dil

Türkçe, Renkli Nostalji

Süre

86 Dakika

Oyuncular

Türkan Şoray, Kadir İnanır, Ahmet Mekin, Hülya Tuğlu

TR Vizyon Tarihi

1977

IMDB Puanı

8.7

TR Dağıtım

Çiçek Film

Stüdyo

Yeşilçam Film

Yaş Sınırı

Öne çıkan
filmler

Yerli, Yabancı, Animasyon ve Nostalji filmler şeklinde sınıflandırdığımız vizyon arkası filmlerden sizin için seçtiklerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

(1)

WONKA

7.1

Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat acik-havada-wonka-filmi-afis
Videoyu Oynat
(2)

BARBİE

6.9

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. (Detaylar için tıklayınız..)

(3)

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

9.4

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat en-iyi-film-onerileri-aquaman-ve-kayip-krallik
Açık Havada Sinema Keyfi İçin

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz...

Açık Havada Sinema etkinlik ve organizasyonlarınız için hizmetinizdeyiz..