DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri

Üç_Billboard_Ebbing_Çıkışı_Missouri_Afiş

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri

Filmin Konusu

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir anneyi temel alıyor. Kızının cinayet davasında bir suçlu bulunmadan aylar geçtikten sonra, Mildred Hayes cesur bir hamle yapar. Kentin saygıdeğer polis şefi William Willoughby’ye yöneltilen tartışmalı bir mesajla kentin ücra bir yolunda üç adet billboard kiralar. Şiddet eğilimli, çocuksu bir annenin çocuğu olan, şefin sağ kolu Dixon’ın adı olaya karıştığında, acılı anne ile güvenlik güçleri arasındaki savaş daha da şiddetlenecektir…

Yönetmen

Martin McDonagh

Kategori

Komedi, Dram, Polisiye

Orijinal Dil

İngilizce, TR Altyazı

Süre

115 Dakika

Oyuncular

Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Caleb Landry Jones

TR Vizyon Tarihi

2 Şubat 2018

IMDB Puanı

8.1

TR Dağıtım

TME Films

Stüdyo

20th Century Studios

Yaş Sınırı

15+

Öne çıkan
filmler

Yerli, Yabancı, Animasyon ve Nostalji filmler şeklinde sınıflandırdığımız vizyon arkası filmlerden sizin için seçtiklerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

(1)

WONKA

7.1

Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat acik-havada-wonka-filmi-afis
Videoyu Oynat
(2)

BARBİE

6.9

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. (Detaylar için tıklayınız..)

(3)

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

9.4

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat en-iyi-film-onerileri-aquaman-ve-kayip-krallik
Açık Havada Sinema Keyfi İçin

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz...

Açık Havada Sinema etkinlik ve organizasyonlarınız için hizmetinizdeyiz..