DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

Horton

Horton_Afiş

Horton

Filmin Konusu

Şahane fil Horton’u, filmin orijinal dilinde Hollywood’un en sevimli aktörlerinden Jim Carrey seslendirirken, Türkçe seslendirmede de Türkiye’nin sevilen oyuncularından Şahan Gökbakar sesiyle hayat veriyor. Horton, bir toz zerresinden gelen yardım çığlığını işitince bu esrarengiz varlığın derdine derman olmak ister. Kimseyi görmemesine rağmen ona yardım etmeye karar verir. Görünce anlar ki, toz zerreciği Kimlerşehri’nde yaşayan Kimler’in evidir. İyi yürekli fil Horton, Kimler’i korumaya karar verir ama bu durum, talihsiz ve saf kahramanımıza zerrenin üzerinde herhangi bir şeyin hayatta kalabileceğini reddeden komşularının eziyetinden başka bir şey kazandırmayacaktır.

Yönetmen

Jimmy Hayward, Steve Martino

Kategori

Animasyon, Macera

Orijinal Dil

İngilizce, Türkçe Dublaj

Süre

86 Dakika

Oyuncular

Şahan Gökbakar, Aydoğan Temel, Fatoş Ceylan, Yetkin Dikinciler

TR Vizyon Tarihi

18 Nisan 2008

IMDB Puanı

6.8

TR Dağıtım

Özen Film

Stüdyo

20th Century Studios

Yaş Sınırı

Genel İzleyici

Öne çıkan
filmler

Yerli, Yabancı, Animasyon ve Nostalji filmler şeklinde sınıflandırdığımız vizyon arkası filmlerden sizin için seçtiklerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

(1)

WONKA

7.1

Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat acik-havada-wonka-filmi-afis
Videoyu Oynat
(2)

BARBİE

6.9

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. (Detaylar için tıklayınız..)

(3)

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

9.4

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat en-iyi-film-onerileri-aquaman-ve-kayip-krallik
Açık Havada Sinema Keyfi İçin

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz...

Açık Havada Sinema etkinlik ve organizasyonlarınız için hizmetinizdeyiz..