DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

Sherlock Holmes

Sherlock_Holmes_Afiş

Sherlock Holmes

Filmin Konusu

Kadın izleyicilerin birçoğunun iki favori aktörü Jude Law ve Robert Downey Jr, eşine az rastlanır bir uyumla, beyazperde’de Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün yeni versiyonuna hayat veriyorlar. Bu dinamik yeni uyarlamada, Holmes ve cesur ortağı Watson, birbirinden tehlikeli maceralara gözlerini karartıp dalıyorlar. Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu serüvende ülkesini tahrip edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bir düşman ile savaşmak zorundadır. Robert Downey Jr. , efsanevi dedektif Sherlock Holmes’ü daha önce benzeri görülmemiş bir yorumla canlandırıyor. Jude Law ise doktor ve bir savaş gazisi olan, Holmes’ün kadim dostu, güvenilir çalışma arkadaşı Watson rolünde karşımıza çıkıyor. Holmes’ü alt eden ilk ve tek kadın olan ve dedektifle halen çalkantılı bir ilişki sürdüren Irene Adler rolünü Rachel McAdams üstleniyor. Mark Strong gizemli yeni düşman Blackwood rolünü oynuyor. Kelly Reilly ise Watson’ın ilgilendiği Mary rolünde yer alıyor.

Yönetmen

Guy Ritchie

Kategori

Macera, Aksiyon

Orijinal Dil

İngilizce, TR Altyazı ve Dublaj

Süre

128 Dakika

Oyuncular

Robert Downey Jr., Jude Law, Mark Strong, Rachel McAdams

TR Vizyon Tarihi

15 Ocak 2010

IMDB Puanı

7.6

TR Dağıtım

Warner Bros Türkiye

Stüdyo

Warner Bros

Yaş Sınırı

13+

Öne çıkan
filmler

Yerli, Yabancı, Animasyon ve Nostalji filmler şeklinde sınıflandırdığımız vizyon arkası filmlerden sizin için seçtiklerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

(1)

WONKA

7.1

Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat acik-havada-wonka-filmi-afis
Videoyu Oynat
(2)

BARBİE

6.9

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. (Detaylar için tıklayınız..)

(3)

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

9.4

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat en-iyi-film-onerileri-aquaman-ve-kayip-krallik
Açık Havada Sinema Keyfi İçin

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz...

Açık Havada Sinema etkinlik ve organizasyonlarınız için hizmetinizdeyiz..