DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

Babam

babam-filmi-kunyesi

Babam

Filmin Konusu

Nihat Durak’ın yönettiği Babam, genç öğretmen Feride’nin hayatlarına dahil olmasıyla zihinsel engelli oğluna bakışı değişen Yusuf’un hikâyesini anlatıyor.

Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride (Melisa Şenolsun), atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif’in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insan, Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf’un kendisinden hiç beklenmeyecek sürpriz kararlar almasına yol açar.

Yönetmen

Nihat Durak

Kategori

Dram

Orijinal Dil

Türkçe

Süre

130 Dakika

Oyuncular

Çetin Tekindor, Cansu Fırıncı, Cezmi Baskın

TR Vizyon Tarihi

6 Ekim 2017

IMDB Puanı

7.1

TR Dağıtım

UIP Türkiye

Stüdyo

TAFF, Durak Film

Yaş Sınırı

7+

Öne çıkan
filmler

Yerli, Yabancı, Animasyon ve Nostalji filmler şeklinde sınıflandırdığımız vizyon arkası filmlerden sizin için seçtiklerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

(1)

WONKA

7.1

Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat acik-havada-wonka-filmi-afis
Videoyu Oynat
(2)

BARBİE

6.9

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. (Detaylar için tıklayınız..)

(3)

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

9.4

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat en-iyi-film-onerileri-aquaman-ve-kayip-krallik
Açık Havada Sinema Keyfi İçin

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz...

Açık Havada Sinema etkinlik ve organizasyonlarınız için hizmetinizdeyiz..