DMP-Medya-2020-Resmi-Logo_Yatay-min
Ara
Close this search box.

Can Feda

can-feda-film-kunyesi

Can Feda

Filmin Konusu

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı Can Feda, operasyon sürecinde olan bir Özel Kuvvetler timinin hikâyesini ele alıyor.

Türk ordusu, 7 yıldır bir iç savaşın sürdüğü, dünyanın en tehlikeli bölgesine, yanında hiç bir müttefik devlet olmadan giriş yapar. Bu esnada, Yüzbaşı Alparslan’ın (Burak Özçivit) komutasındaki 6 kişilik Özel Kuvvetler timi, Yüzbaşı Pilot Onur’un (Kerem Bürsin) da katılımıyla Türk ordusuna karşı kurulan büyük tuzağı ortaya çıkarır. Vatan millet uğruna, bu tuzağı bozmak için yüzlerce teröriste karşı tek başına ölüm kalım mücadelesi veren tim için belki de asıl sınav, vicdanın sesini unutmamak ve insanlık dışı savaş koşullarında insan kalmayı bilmektir.

Yönetmen

M. Çağatay Tosun

Kategori

Dram, Savaş

Orijinal Dil

Türkçe

Süre

109 Dakika

Oyuncular

Burak Özçivit, Kerem Bürsin, Melike İpek Yalova

TR Vizyon Tarihi

6 Nisan 2018

IMDB Puanı

5.7

TR Dağıtım

UIP Türkiye

Stüdyo

BRK´S Production, TAFF

Yaş Sınırı

7+, 13A

Öne çıkan
filmler

Yerli, Yabancı, Animasyon ve Nostalji filmler şeklinde sınıflandırdığımız vizyon arkası filmlerden sizin için seçtiklerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

(1)

WONKA

7.1

Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie’nin Çikolata Fabrikası”na dayanan film, dünyaca ünlü bir çikolata fabrikasının sahibi olan Willy Wonka’nın maceralarına ve fabrikada çalışan Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığına odaklanıyor. Willy Wonka’nın en büyük hayali kendi çikolata dükkanını kurmaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat acik-havada-wonka-filmi-afis
Videoyu Oynat
(2)

BARBİE

6.9

Barbie, uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla yolculuğa çıkan bir kadının hikayesini konu ediyor. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. (Detaylar için tıklayınız..)

(3)

AQUAMAN VE KAYIP KRALLIK

9.4

Aquaman’i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman’i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..)

Hakkındaki Videoyu Oynat en-iyi-film-onerileri-aquaman-ve-kayip-krallik
Açık Havada Sinema Keyfi İçin

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz...

Açık Havada Sinema etkinlik ve organizasyonlarınız için hizmetinizdeyiz..